• Ehdotuksia ei ole, koska hakukenttä on tyhjä.

Kestävän teollisuuden mahdollistaja

Olemme teollisen paineilman, ympäristöystävällisen energiateknologian ja automaation edelläkävijä vuosikymmenten kokemuksella.

Hoidamme projektisi alusta loppuun, räätälöidysti ja energiatehokkaasti. Emme ole vain toimittaja, vaan kumppani, joka huolehtii ratkaisusi huollosta ja elinkaaresta pitkälle tulevaisuuteen.

Kumppani, jolla on asenne kohdillaan

Yli 90 vuoden kokemuksella ymmärrämme suomalaisen teollisuuden tarpeet, ja olemme luotettava kumppanisi vaativissakin hankkeissa. 

Toimimme kehityksen etulinjassa teollisessa paineilmassa, vihreässä energiateknologiassa ja teollisessa automaatiossa.

Paineilmassa olemme Suomen kokenein palvelutoimittaja, kun taas ympäristöystävällisen energiateknologian saralla olemme toimittaneet maan ensimmäiset LNG-tankkausasemat sekä suurimman osan biokaasun tankkausasemista. Nykyään olemme vahvasti mukana tutkimassa vihreän vedyn mahdollisuuksia teollisena integraattorina.

Lisäksi maahantuomme laadukkaita teollisen automaation brändejä, jotka mahdollistavat tehokkaampaa tuotantoa.

Valtakunnalliset huolto- ja elinkaaripalvelumme takaavat ratkaisujenne optimaalisen toiminnan pitkälle tulevaisuuteen.



Sieppaa

Referenssi: Vihreän siirtymän asialla historiallisella synteettisen metaanin tuotantolaitoksella

Sarlin toimitti Q Powerille kaasujen paineistuksen ja käsittelyn teknologiaa Suomen ensimmäiseen teollisen mittakaavan synteettisen eMetaanin tuotantolaitokseen, joka tulee Harjavaltaan vihreän vedyn tuotantolaitoksen yhteyteen.

Ratkaisumme - rautaista osaamista vaativiin hankkeisiin

Kehitämme ja toteutamme älykkäitä ratkaisuja suomalaiselle teollisuudelle, tavoitteenamme varmistaa kestävä ja energiatehokas huominen.

Tarjoamme kattavat teknologiaratkaisut, sekä niiden ylläpidon ja huollon. Tämä varmistaa sen, että investointisi tuottaa arvoa pitkälle tulevaisuuteen ja mukautuu yrityksesi muuttuviin tarpeisiin.